We blijven bereikbaar tijdens de werken aan de Pannestraat (N35). Zie hier het plannetje met de omleiding.
Winkel – showroom gesloten van woe 19/06 t.e.m. ma 24/06. Terug open op dinsdag 25/06 8u.
Showroom: Slableedstraat 15, 8630 Veurne
Tel. 058 31 19 27: bel ons voor meer info

Hollevoet beschikt over jarenlange ervaring met muurbekleding in Diksmuide.

Spits

Met behangpapier van onder andere Arte, Casadeco, Hookedonwalls en Masureel vindt u bij Hollevoet gegarandeerd de uitstraling die u zoekt.

Al uit 1947 stamt de eerste verkoop van verf en behangpapier voor interieurbedrijf Hollevoet. Vanuit Diksmuide & Esen, Beerst, Kaaskerke, Keiem, Lampernisse, Leke, Nieuwkapelle, Oostkerke, Oudekapelle, Pervijze, Sint-Jacobs-Kapelle, Stuivekenskerke, Vladslo, Woumen kwamen mensen naar Veurne om in de schilderswinkel materialen en advies in te winnen.

Productkennis werd bij Hollevoet gekoppeld aan eigenhandig verkregen vakkennis. Deze traditie zet dit familiebedrijf nog steeds verder, met eigen schilder-en behanger team en een vernieuwde toonzaal, waar u kleuren en texturen zelf kunt ervaren voor u ze aankoopt.

Casadeco
Masureel

Kom langs vanuit Diksmuide naar de showroom in Veurne om de collecties behangpapier, vliesbehang & textielmuurbekleding te bekijken.

Bladert u rustig door behangstaal boeken of ontrol een staal behangpapier om een print op grotere schaal te bekijken. U kunt er de lichtinval op reliëf muurbekleding of de ‘feel’ van textielmuurbekleding ervaren.

De functioneel ingerichte toonzaal laat u texturen en materialen samenbrengen. Papier, verf of textiel, alles is er voorhanden om te combineren en inspireren. Er is natuurlijk ook het vakkundig advies van familie Hollevoet om u op weg te helpen.

Hollevoet werkt voor particulier en professioneel. De firma heeft een ervaren team schilder-behangers in huis. In de ruime omgeving van Diksmuide maken de stielmannen vrijblijvend een opmeting en prijsofferte voor u op, ook voor bijpassende raamdecoratie op maat.

Behangen is een duurzame manier om een ruimte mooi af te werken.

Als blikvanger of voor het scheppen van een verfijnde atmosfeer. Door natuurlijke of synthetische vezels, in plaats van papier, te verwerken tot behangsel, kent muurbekleding een waaier aan mogelijkheden.

Tegenwoordig kan elke ruimte behangen worden. Er bestaat behang voor badkamer en keuken. Zelfs glazen wanden, deuren en ramen kunnen bekleed worden. Textiel raambekleding, krasbestendig vinylbehang of een rijk veloursbehang, er is voor elke ondergrond en elke stijl een papier dat aan uw wensen en noden voldoet.

Houdt u meer van geverfde muren? U vindt bij Hollevoet ook effen en gestructureerd vliesbehang in veel soorten design.

Wij blijven bereikbaar tijdens de werken aan de Pannestraat.

U kunt ons bereiken via de Ten Bogaerdelaan of de Sint-Idesbaldusstraat en dan het nieuw aangelegde rondppunt nemen naar de Koksijdestraat. Zie plannetje hieronder. Bij vragen kunt u ons steeds telefonisch contacteren.

Omleiding september 2022 1

Openingsuren showroom:

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:00-12:00
13:30-18:00
Woensdag
08:00-12:00
13:30-18:00
Donderdag
08:00-12:00
13:30-18:00
Vrijdag
08:00-12:00
13:30-18:00
Zaterdag
08:00-12:00
13:30-17:00
Zondag
Gesloten