We blijven bereikbaar tijdens de werken aan de Pannestraat (N35). Zie hier het plannetje met de omleiding.
Winkel – showroom gesloten van woe 19/06 t.e.m. ma 24/06. Terug open op dinsdag 25/06 8u.
Showroom: Slableedstraat 15, 8630 Veurne
Tel. 058 31 19 27: bel ons voor meer info

Hollevoet, sinds 1947 uw specialist voor raamdecoratie in De Panne.

Luxaflex

Alle topmerken voor gordijnen, lamellen, overgordijnen, zonwering en verduistering.

Al drie generaties lang bouwen ze goede contacten op met leveranciers van kwaliteitsmaterialen. In de interieurwinkel wordt gewerkt met technisch sterke fabrikanten, zoals Inside, Louverdrape, Luxaflex & Vedelux. U vindt bij Hollevoet een bron van informatie en inspiratie voor uw raamdecoratie.

Bovendien kan een deskundig team decorateurs voor u de daad bij het woord voegen en de raamdecoratie op maat ter plaatse voor u vakkundig monteren. De vakmannen voorzien de ruime regio rond De Panne & Adinkerke van passende raamdecoratie en stijlvolle zonwering.

Hollevoet biedt u een vrijblijvende professionele opmeting van de ramen, de berekening van de correcte afmetingen van de gordijnen of lamellen en een deskundige prijsofferte.

Ontdek de nieuwe collectie rolgordijnen van INSIDE.
Klik hier
Vraag gratis je stofstaal
aan bij Inside
Klik hier
Luxaflex

Uitgebreide showroom in Veurne, gemakkelijk bereikbaar vanuit De Panne.

In de splinternieuwe toonzaal van het bedrijf kunt u textiel en kleurstalen aftoetsen. U verkrijgt er ook alle informatie over de materialen, hun kwaliteiten en prijzen.

Ervaren medewerkers staan zowel particuliere doe-het-zelvers als professionele decorateurs bij. De interieurspecialisten delen met plezier hun materiaal technische kennis met u, van ophanging tot onderhoud.

Ook voor licht-en kleuradvies bent u in de Slableedstraat in Veurne aan het juiste adres. In de ruime showroom zijn verschillende ophanging- en bedieningssystemen opgesteld, zodat u ze kunt testen en vergelijken. Er is een ruim assortiment stofstalen aanwezig. U kunt er fijnstemmen om tot het moodboard te komen dat perfect bij uw thuis past.

Hollevoet levert stof tot nadenken.

Het aanbod gordijnen, zonwering en verduistering kent een uitgebreid gamma aan functionele en esthetische mogelijkheden.

Kiest u voor gordijnen of lamellen? Verticale of horizontale jaloezieën in hout of gerecycleerd aluminium? Een kamerhoog vouwgordijn om u tegen te zeggen? Effen overgordijnen of met print? Wilt u inkijk voorkomen? Kiest u voor een raamsticker of Squid textiel raambekleding? Wordt er een vitrage of eerder een inbetween gordijn opgehangen? Bent u op zoek naar slimme zonwering of elektrische slaapkamer verduistering? Wordt het een rol-of duorolgordijn? En aan welke stoflengte?

Doe hieronder al inspiratie op & kom langs in onze vernieuwde toonzaal voor een antwoord op al deze vragen.

Wij blijven bereikbaar tijdens de werken aan de Pannestraat.

U kunt ons bereiken via de Ten Bogaerdelaan of de Sint-Idesbaldusstraat en dan het nieuw aangelegde rondppunt nemen naar de Koksijdestraat. Zie plannetje hieronder. Bij vragen kunt u ons steeds telefonisch contacteren.

Omleiding september 2022 1

Openingsuren showroom:

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:00-12:00
13:30-18:00
Woensdag
08:00-12:00
13:30-18:00
Donderdag
08:00-12:00
13:30-18:00
Vrijdag
08:00-12:00
13:30-18:00
Zaterdag
08:00-12:00
13:30-17:00
Zondag
Gesloten